Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

Χαρίζεται η Ντρούνα!45 ημερών κουταβι,σκουπιδοπεταμένοΜόνο τον εγκληματία που πέταξε αυτό μωρό στον μεγάλο κάδο των σκουπιδιών δεν συγκίνησε αυτό το βλέμμα....
Όπως ήταν φυσικό κι ανθρώπινο, ο δημοτικός υπάλληλος που άνοιξε τον κάδο για να αδειάσει το περιεχόμενό του στο απορριματοφόρο και είδε το μωρό να τον κοιτάει, λύγισε. Το πήρε αγκαλιά, το έβαλε μέσα στο μπουφάν του και το κράτησε για όλη του τη βάρδια, παρά τα πειράγματα των συναδέλφων του, μέχρι να το φέρει στο καταφύγιο.
Είναι η Ντρούνα μας, μια σπιθαμή πράγμα, που μας έχει φέρει το πάνω κάτω.
Επειδή είναι πολύ μικρή ακόμα, δεν μπορεί να πάει με τα άλλα κουτάβια και μένει προς το παρόν στο γραφείο, απαιτώντας με τα καμώματά της την προσοχή των εθελοντών και των επισκεπτών.
Η Ντρούνα μας είναι ένα πακετάκι τόλμης, ενέργειας, περιέργειας και θέλησης για ζωή. Δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα, επιμένει να παίζει και με γίγαντες. Είναι 45 ημερών, αποπαρασιτωμένη κι έχει κάνει το πρώτο κουταβοεμβόλιο. Μοιάζει να εξελίσσεται σε ημίαιμο ποιμενικό, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Την ίδια βέβαια ποσώς την ενδιαφέρει αν θα γίνει τσοπανόσκυλο ή οτιδήποτε άλλο. Xαρίζεται εντός Αθηνών.
Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων
Τηλ 6977 846783 και info@kazshelter.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: