Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΒΙΑ (4 ΜΗΝΩΝ)




Ο Didi-Λάμπρος και ο Rambi-Λάμπρος βρέθηκαν σε μία έξοδο της Εθνικής οδού, σε μια μικρή απόσταση από τα αυτοκίνητα, να κρύβονται ανάμεσα στους θάμνους για να προστατευτούν από τη βροχή. Ήταν αδύνατα, βρεγμένα και φοβισμένα. Κάθησαν ήσυχα στο αυτοκίνητο χωρίς να ξέρουν που πηγαίνουν. Όταν όμως έφτασαν στον προορισμό τους και κατάλαβαν ότι τους περιμένει μια καλύτερη ζωή, ξεθάρρεψαν κουνώντας τις ουρίτσες τους πέρα δώθε και παίζοντας με τα άλλα σκυλιά.

O Rambi – Λάμπρος έχει το πιο γλυκό βλέμμα (αν και μελαγχολικό ακόμα) και χοντρά ποδαράκια. Είναι πολύ ήσυχος και γαυγίζει μόνο όταν βλέπει κάποιον άγνωστο να πλησιάζει την είσοδο του σπιτιού του.

Ο Didi- Λάμπρος με τα μισοσηκωμένα αυτάκια, παρ’ ότι ήταν πολύ φοβισμένος, σιγά σιγά αποκαλύπτει τον τσαχπίνικο χαρακτήρα του. Είναι κ αυτός ήσυχος, αρκεί να μη νιώθει ότι τον αγνοείς! Θα σου γαυγίζει μέχρι να τον πλησιάσεις ή να παίξεις μαζί του.

Τα 2 αυτά κουταβάκια (4 μηνών περίπου, εμβολιασμένα και τα 2) ψάχνουν έναν άνθρωπο να τα αγαπήσει και να τον αγαπήσουν για όλη τους τη ζωή.

Είναι ακόμα λίγο επιφυλακτικά αλλά γίνονται όλο και πιο θαρραλέα. Είναι πολύ φιλικά με τα άλλα σκυλιά και όλη τη μέρα παίζουν ενώ τα βράδια κοιμούνται αγκαλιασμένα.

Θα είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για όποιον ψάχνει ένα κουτάβι (ή 2 κουτάβια) που πρόκειται να γίνει ένας μεγαλόσωμος σκύλος με πολύ καλό χαρακτήρα, πανέμορφη φατσούλα και αληθινή ευγνωμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: