Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!Τα κουτάβια της φωτογραφίας είχαν την τύχη να γεννηθούν κοντα στο ιατρείο μου και την ατυχία το εν λόγω ιατρείο να βρίσκεται στη Σαντορίνη όπου δεν αγαπούν, δεν σέβονται και δεν νοιάζονται τα ζώα.

(Είναι γνωστές οι κατά καιρούς δυσάρεστες δημοσιεύσεις στον Τύπο για την «παραδοσιακή» ομαδική εξόντωση των γατιών και των σκυλιών του νησιού.)

Απευθύνομαι σε σας, ελπίζοντας πως κάποιο θα έχετε την ευαισθησία και τη δυνατότητα είτε να υιοθετήσετε κάποιο από αυτά (αυτό είναι το δύσκολο γιατί διαρκεί μια ζωή), είτε να προωθήσετε το μήνυμα σε όσους πιστεύετε πως ενδιαφέρονται (αυτό είναι το εύκολο μια και διαρκεί μόνο ένα «κλικ»…)

Φιλικά,

Κατερίνα Μανουσακη

69 73 59 15 47

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σας τικανετε θελω να μιλισουμε εδιαφερομε για ενα απο τα σκιλακια σας.!

Ανώνυμος είπε...

6980661435 αυτος εινε ο αριθμος μ θελω να με παρετε και να μιλισουμε λιγακι εδιαφερομε παρα πολυ σας παρακαλω παρτε με ενα τηλ.!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας σας παρακαλω εδιαφερομαι για ενα απο τα σκιλια σας παρακαλω επικινονηστε μαζη μου αμεσα 6980661435 αυτος εινε ο αριθμος μ παρτε με λιγο μενω δραμα πος θα γηνυ να μ το στιλετε? στο φβ λεγομαι ραφαηλ εξ ντιι στιλτεμαι ενα ετοιμα ευχαριστω περιμενω.!