Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Xαρίζονται γατάκια:Κούτσι και Ζάρι!


Το Κούτσι και το Ζάρι έχουν ουδέτερα ονόματα γιατί όταν ήρθαν στα χέρια μας, ήταν τόσο μικρά που δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε το φύλο τους. Όταν τα είδαμε, είπαμε πως τόσο γλυκά γατάκια θα βρουν το σπίτι που τους αξίζει γρήγορα. Οι μέρες περνούσαν χωρίς κανένας να εκτιμήσει τα μικρά μας που μεγάλωναν στο κλουβάκι του σωματείου μας. Εμφάνισαν ρινοτραχίτιδα και η εικόνα δύο άρρωστων μωρών δεν προσέλκυε κανέναν υποψήφιο γατογονιό.
Στην αρχή το κλουβάκι ήταν αρκετό για τα μικρά μας, καθώς ήταν μόλις 1,5 μηνός. 7 μήνες μετά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Έχουν γίνει δύο υπέροχες γάτες, περίπου 8 μηνών, στειρωμένες και εμβολιασμένες. Δύο υπέροχες γάτες που όταν έζησαν για λίγο τη ζωή εκτός κλουβιού σε σπίτι μέλους μας, απλά δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.Στην αρχή απλά δεν έβγαιναν από το κλουβί, καθώς το στενάχωρο κλουβάκι ήταν ο μικρόκοσμός τους.. Στη συνέχεια έτρεχαν σαν τρελές πάνω κάτω, αφού δεν μπορούσαν να χορτάσουν την ευχάριστη αίσθηση της ελευθερίας. Έτρεχαν, έπαιζαν και διασκέδαζαν την ελευθερία που τους προσφέρθηκε προσωρινά σε ένα φιλόξενο σπίτι. Το οποίο δυστυχώς δεν είναι το δικό τους..

Όταν το Κουτσόζαρο μπαίνει ξανά στο κλουβί δυσανασχετεί και στενοχωριέται. Λυπάται που το δίδυμο αυτό δεν είναι «άξιο» να κάνει πατουσάκια και να γουργουρίζει ξαπλωμένο σε αφράτα παπλώματα, όπως τόσα άλλα γατάκια που έχουν σταθεί πολύ πιο τυχερά από αυτά. Κι εμείς λυπόμαστε που τόσους μήνες μετά δεν μπορούμε να βρούμε μία οικογένεια για τα δύο μας γατάκια, που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί στους πρώτους μήνες της ζωής τους. Βοηθήστε μας να βρούμε ένα σπίτι για τις μικρές μας και δύο γατίσιες καρδιές θα σας είναι αιώνια ευγνώμονες.. aioannidou@stray. gr , 6977260427

Δεν υπάρχουν σχόλια: