Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Αυτά τα Χριστούγεννα βοηθήστε τον Winnie...




Aυτός είναι ο μικρός Winnie (κερδισμένος)...ονομάστηκε έτσι γιατί κέρδισε άλλη μια ευκαιρία για την ζωή του που ξεκίνησε μόλις πρίν 2 χρόνια...πολύ νέος για να πεθάνει δεν νομίζετε???...αλλά παρ'όλα αυτά άν κανένας δεν του χαμογελούσε και δεν τον κοίταζε στα μάτια με αγάπη, η θανατηφόρα ένεση θα του είχε στοιχίσει τα χάδια, τις αγκαλιές, τα φιλιά με ανταπόδωση από μεριάς του ένα λάγνο βλέμμα και ατελείωτο κούνημα ουράς...

Tρομαγμένος - μετά το ατύχημα και παρατημένος για 15 μέρες στις χειρότερες συνθήκες ενός ασύλου, παλεύοντας να επιβιώσει ανάμεσα σε άλλα σκυλιά, πονεμένος, χτυπημένος,βρώμικος να κοιμάται πάνω στις ακαθαρσίες του και υποφέροντας- όπως τον πήρα μέσα στην κούτα και την επόμενη μέρα πλυμένος να λιάζεται στον κήπο απαιτώντας να μην τον αφήσω λεπτό μόνο του...ζητώντας μόνο αγάπη...τί απλό κι εύκολο να του δώσεις...!!!



Aύριο μπαίνει χειρουργείο για το ένα του ποδαράκι...το άλλο θα παλέψουμε αργότερα να επανέλθει σε λειτουργική όσο το δυνατόν κατάσταση...η θεραπεία του θα είναι αργή και δύσκολη καθ'ότι υπάρχει και πρόβλημα με την ούρηση και τα εντεράκια του προς το παρών...όμως ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μόνο και μόνο γιατί ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..!!!

Σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν είτε με τα έξοδα νοσηλείας του είτε απλώς και μόνο στέλνοντας του θετική ενέργεια και σκέψη τις δύσκολες ώρες που θα είναι κλεισμένος στο κλουβάκι του κτηνιατρείου, ο μικρός (μόλις 6 περίπου κιλά) winnie θέλει να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ και να κουνήσει την ουρά και πάλι όταν θα σταθεί στα ποδαράκια του..!!

Η μαμά του θά κάνει τα πάντα για αυτόν επειδή έχει την συμπαράστασή σας...


Για την ώρα τα έξοδα για το χειρουργείο ήταν 450 ευρώ και θα δούμε πόσο θα στοιχίσουν τα υπόλοιπα και τι θα επακουλουθήσει.

O Winnie φιλοξενείται στο ΔΙΚΕΠΑΖ.
Όποιος μπορεί να συμβάλει, σε αυτό μπορεί να επικοινωνήσει με το ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ ( adespotakia@ gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή με την Δέσποινα,την μαμά του Winnie ( des_pip@yahoo. grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).


http://www.strayshe lp.gr/index. php?option= com_content&view=article&id=829:----- winnie&catid=58:disabled&Itemid=81

Δεν υπάρχουν σχόλια: