Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΒΟΗΘΗΣΤΕ 2 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ






Η γκριφονίτσα της φωτογραφίας είναι 8 μηνών και είχε την ατυχία να βρεθεί σε εργοστάσιο όπου άλλα μεγαλόσωμα σκυλιά,προστατεύοντας τον χώρο τους,της όρμηξαν και την σακάτεψαν.
Οι υπεύθυνοι εκεί θέλησαν να του κάνουν ευθανασία,αλλά για καλή του τύχη,βρέθηκε στο δρόμο του φιλόζωη κοπέλα από την οργάνωση της Ελευσίνας.

Μαζί με τη γκριφονίτσα,στο κτηνίατρο μεταφέρθηκε κι άλλο ένα σκυλάκι,το οποίο το παρέσυρε αυτοκίνητο και ευτυχώς ειδοποίησαν γι αυτό κάποια παιδάκια που το είδαν από το προαύλιο του σχολείου τους!

Ο κτηνίατρος λοιπόν ζητά 3000 ευρώ για την εγχείρηση και των 2 αυτών ζώων,καθώς είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις.Το σκυλάκι που το χτύπησε αυτοκίνητο θα χρειαστεί 5απλό χειρουργείο καθώς έχει διαλυθεί όλη λεκάνη του!

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά,αλλά η κοπέλα έχει αποφασίσει να τα βοηθήσει να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε ένα οποιοδήποτε ποσό στο κτηνίατρο,μπορείτε να επικοινήσετε μαζί της στο 6947 829826.

Στις φωτογραφίες βλέπετε την Γκριφονίτσα,ενώ το άλλο σκυλάκι δεν έχει φωτογραφηθεί ακόμα.Επίσης,ο Αρας είναι ένας ακόμα σκυλάκος,που είχε την ίδια τύχη πριν λίγο καιρό και πάλι πολλοί απο σας βοηθήσατε οικονομικά και χειρουργήθηκε.Βλέπετε το πριν & το μετά...:-)


http://www.strayshe lp.gr/index. php?option= com_content&view=article&id=401:2008- 10-17-14- 08-36&catid=35:urgents&Itemid=55

Δεν υπάρχουν σχόλια: