Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

χαρίζονται γατάκια περίπου 1 μηνός..οι καρποί της Αγάπης!!


6 χνουδωτά, καλοθρεμμένα και χουρχουριστά μωρά περίπου 25 ημερών, οι καρποί της Αγάπης, περιμένουν να τους ανοίξετε την καρδιά σας και το σπίτι σας. Γεννήθηκαν στον κήπο μιας πολυκατοικίας κι ενώ η μανούλα τους τα πρόσεχε σαν τα μάτια της, κάποιοι τα θεώρησαν ανεπιθύμητους επισκέπτες. Για να αποτρέψουμε το μοιραίο, η Αγάπη με τα μωρά της μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος στο Stray.gr για να συνεχίσουν την όμορφη ζωή τους.

Τα μωρά είναι απλά πανέμορφα, περιποιημένα και πεντάγλυκα, αφού η μαμά Αγάπη συνεχίζει και τα προσέχει όλη μέρα. Ψάχνουν για οικογένειες που θα αντικαταστήσουν την γλυκιά αγκαλιά της μαμάς, όταν αυτά απογαλακτιστούν.

Κι ενώ τα μωρά της θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, δεν πρέπει να ξεχάσετε και την μικρή και ντελικάτη Αγάπη. Είναι από τις πιο γλυκιές και αγαπησιάρικες γατούλες που έχουμε δει. Μας εμπιστεύτηκε από την αρχή και μας άφηνε να παίζουμε και να ασχολούμαστε με τα μωρά της, ενώ κι εκείνη έχει μεγάλη ανάγκη από αγκαλιές και φιλιά. Ζητάει διακριτικά την ανθρώπινη προσοχή, ψάχνει συνέχεια χάδια και πιστεύουμε πως θα ταιριάξει αμέσως σε ένα σπίτι που θα εκτιμήσει τον τέλειο χαρακτήρα της και το τρυφέρο της βλέμμα. Θα δοθεί εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Εάν θέλετε να υιοθετήσετε ένα από τα μωρά της Αγάπης, ή την Αγάπη μας, επικοινωνήστε με το gkekadwra@hotmail.com και το 6976 780 278.

Δεν υπάρχουν σχόλια: