Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Λουσυ…η γκριφονίτσα



Για ότι είναι η Λούσυ, τίποτα δεν είναι…μούσι!! Είναι ότι μπορεί να ζητήσει κάποιος από ένα σκύλο: τα έχει όλα!!! Κυριολεκτικά είναι υπέροχη!!! Είναι μικρούλα κ στο σώμα κ στην ηλικία (6μηνων), είναι όμορφη, παιχνιδιάρα, πανέξυπνη με αντιληπτική ικανότητα που ξαφνιάζει…Είναι απίστευτη σύντροφος σε κάθε στιγμή, υπάκουη κι αφοσιωμενη. Δεν διστάζει να τα βάλει με μεγαλύτερα της σκυλιά, προκειμένου να υπερασπιστεί τον σύντροφο άνθρωπο της.. Το μελένιο βλέμμα της μπαίνει κατευθείαν στη ψυχή, η γενναιότητα κι η αρμονικότατη συνύπαρξη της με ζώα κι ανθρώπους, την ανεβάζουν στο ψηλότερο βάθρο της καρδιάς κ της προτίμησης μας….Τα λόγια είναι φτωχά για να την περιγράψουν, η Λουσυ ξεπερνά κάθε προσδοκία!!!

Θα δοθεί μόνο εντός αττικής, εμβολιασμένη κι αποπαρασιτωμενη στον άνθρωπο που θα την έχει παντοτινό σύντροφο ζωής στο σπίτι του κ στην αγκαλιά του.

Η Λούσυ, αυτή η μοναδικά υπέροχη γκριφονιτσα περιμένει να την πάρετε από την αυλή που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο katourida@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: