Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Xαρίζεται η τυφλούλα Νέδα,4 μηνών


Η Νέδα έχει πλεόν εξελιχθεί σε ένα ζωηρότατο γατάκι (4 μηνών, αλλά πολύ μικροκαμωμένο) που όταν βρίσκεσαι τριγύρω της παίζει συνέχεια και εκδηλώνει τη χαρά της με περίεργους ήχους.
Είναι το πιο ΑΠΑΛΟ γατάκι που έχω πιάσει ποτέ, σαν μετάξι η γούνα της, με φουντωτά αυτάκια, τρυφερή κοιλίτσα και γλυκά πατουσάκια. Της αρέσει να κάθεται αγκαλίτσα και να τη χαϊδέυεις και μετά να παίζει μοναχούλα της με μπαλάκια, χαρτάκια, παπούτσια, κορδόνια και γενικώς ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
Παρόλο που το ένα της ματάκι δεν υπάρχει καθόλου και το άλλο έχει μετατραυματικό καταρράκτη, άρα βλέπει ίσκιους, είναι καθόλα λειτουργική. Πάει μόνη της στην άμμο (αρκεί να της τη δείξεις μία φορά, ακόμη και όταν της αλλάξεις θέση θα τη βρει), τρώει ξηρά τροφή, κοιμάται στη φωλίτσα της (αν και έχει μία προτίμηση στις αγκαλιές) και γενικότερα δε θα καταλάβετε ότι στην ουσία έχει πρόβλημα όρασης.
Τα πάει παρα πολύ καλά με τα άλλα ζώα, αλλά καλό θα ήταν να είναι με ζωάκια ήρεμα. (γατάκια σε παρόμοια ηλικία που πάνε να παίξουν μαζί της, της κάνουν πχ "επίθεση" από μακρυά και το κακόμοιρο δε μπορεί να το δει και μετά κάθεται φοβισμένο και λουφαγμένο. Επίσης μπορεί να της γρατζουνίσουν το ματάκι καταλάθος και θα είναι κρίμα) (με ενήλικες γάτες και ήρεμα ζώα δεν έχει κανένα πρόβλημα και παίζει μαζί τους)
Δίνεται μόνο για σπίτι που θα παραμείνει μέσα και δε θα βγει σε κήπο, μπαλκόνι κλπ. Επίσης καλό θα ήταν να μην υπάρχουν πολλά σκαλιά, επίπεδα κλπ. (έχει μάθει να ανεβοκατεβαίνει σκαλάκια, δύο τρία μέσα σε ένα διαμέρισμα, αλλά δεν κατεβαίνει μόνη της ολόκληρη σκάλα ορόφου)
ΤΗΛ επικοινωνίας: 699 338 2969 Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: